Pukkilan tila

- Eläimellisiä elämyksiä -  

Tuotteet


VerkkokauppaVerkkokaupastamme muun muassa käsintehtyjä visakoivu koruja, käsintehtyjä alpakanvilla koruja, alpakan raakavillaa, varpaanvälivillaa 100% alpakan villasta, sukkia ym.


Alpakan villa

Alpakoiden perusvärejä on yli 20. Perinteinen tapa villankäytössä on ollut luonnonmukaisten värien käyttö, mutta valkoista villaa voi myös värjätä. Alpakan villa on pehmeämpää ja lämpimämpää kuin lampaan villa. Se on myös hyvin kevyttä sekä kestävää, likaa hylkivää ja kaunis kiiltoista. Alpakan villasta puuttuu lanoliini ja lampaan villalle ominainen karheus, siksi alpakan villa sopii monille allergisillekin eikä se kutita tai pistele. Alpakan villasta tehty tuote voi imeä itseensä vettä 30% eikä se silti tunnu märältä tai kylmältä.


Kaikilla alpakoillamme on hyvät villa-arvot. Parista yksilöstämme saamme Superfine laatuluokan villaa ja loputkin yltävät Fine luokkaan.

Meillä villa jaotellaan kolmeen eri ryhmään. Kerinnän yhteydessä tehdään ensimmäinen jako ja villan putsauksen yhteydessä vielä raakataan villaa alempaan ryhmään.

I luokan villasta teetämme kehräämössä lankaa ja itse karstaamme varpaanvälivillaa. Jonkin verran jää raakavillaksikin.

II luokan raakavillasta teemme erikokoisia "puuhapusseja" käsityöläisille esimerkiksi huovutukseen ja askarteluun. II luokan villa soveltuu vielä myös langan tekoonkin.

III luokan villan hyödynnämme linnunpesäaineeksi. 


Alpakan villalanka

Omista alpakoistamme valmistettua 100% alpakan villalankaa. Villa on ammattilaisen keritsemää, joka on Ruukin kehräämössä kehrätty laadukkaaksi langaksi. Värjäämätöntä ja ilman kemiallisia aineita valmistettua. Kaikilla alpakoillamme on hyvät villa-arvot. Parista yksilöstä saamme Superfine laatuluokan villaa ja loputkin yltävät Fine luokkaan.

Lanka on 100% alpakkaa ja pystymme osoittamaan kenestä alpakasta villa on peräisin. Villasukat 40% alpakkaa

Lämpimät villasukat 40% alpakkaa, 48% lammasta, 12% polyamidia. värit vaalean harmaa ja tumman harmaa. Koot 35-38, (39-42 loppu varastosta) 43-46


Korvakorut

Visakoivusta tehdyt korvakorut. Emännän suunnittelemat ja käsin valmistamat. Käsitelty parafiiniöljyllä. Eri muotoja. Voitte tiedustella myös jonkin muun muodon onnistumista.


Korvakorut

100% alpakan villasta huovutetut korvakorut. Emännän suunnittelemat ja käsin valmistamat. Eri malleja.


Alpakan raakavilla

Omista alpakoistamme kerittyä villaa. Raakavilla on käsittelemätöntä, isommat roskat on käsin poistettu. Soveltuu kehruuseen sekä erilaisiin käsitöihin kuten huovutettavaksi tai pehmolelujen täytteeksi. Toimii myös erinomaisesti jalkojen lämmikkeenä.


 Varpaanvälivilla

100% alpakan Superfine laatuluokan raakavillaa omista alpakoistamme. Käsin puhdistettua ja karstattua.

Villa imee kosteutta itseensä pitäen varpaanvälit kuivina täten ehkäisten muun muassa hiertymiltä, hautumilta ja paleltumilta.


Linnun pesäainevillateline

Linnut kiittävät kun ostat pesäntekoaineita mukavasti valmiiksi telineessä. Telineen voi uusiokäyttää joko talipalloille tai uudelle villalle. Telineessä on 50-80g käsittelemätöntä III luokan villaa.

Mainio lahjaidea, vielä kun mukaan sujauttaa meidän lahjakortin!


Linnun pesäainevilla

 Linnun pesäainevillatelineen täyttöpussi. Riittää kahteen täyttöön.Lahjakortti

Lahjakortti valitsemallesi summalle tai haluamallesi elämykselle. Voimme halutessanne valmiiksi räätälöidä alpakkaelämyksen, joka kirjataan lahjakorttiin. Lahjakortti toimitetaan postitse joko tilaajalle tai suoraan saajalle. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä.


Peru kahvi

Tampereen Paahtimon maahantuoma sekä paahtama eettisesti tuotettu tilakahvi Perusta. Täyteläisen pehmeä, pähkinän ja suklaan vivahteinen. 100% käsityötä. Papuna tai suodatinjauhettuna. 

 

Maksutavat käteinen, lasku ja MobilePay

Posti